Eva Berg (32 år) er daglig leder i rideskolen og eier gården. Hun er vokst opp på gården sammen med Ida, og vært med på å drive hesteskole sammen med moren i mange år før hun startet eget firma. Eva er utdannet adjunkt og jobber også fulltid som lærer på Bakke skole på Kløfta.

Ida Berg (32 år) jobber på ridekurs på mandager. Hun er vokst opp på gården sammen med Eva, og kjenner hestene og systemet på Berg like godt som henne. Ida er utdannet førskolelærer og jobber fulltid som pedagogisk leder på Fjellbovegen barnehage på Frogner. Ida Eier hestene Jolin og Sylvia.

Ane Bekkestad (24 år) jobber i rideskolen ved behov. Har ansvar for enkelttimer. Hun kjenner hestene og systemet på Berg like godt som Ida og Eva. Hun er utdannet barnevernpedagog. Ane har ikke hest nå, men har tidligere eid egen hest, og hatt flere på fôr.

Line Bekkestad (20 år) jobber i rideskolen på tirsdager. Hun kjenner hestene og systemet på Berg godt. Line studerer for å bli lærer. Hun har hatt hest på helfôr i flere år. 

Andrea Løseth Moheim (17 år) jobber i rideskolen på onsdager. Hun kjenner hestene og systemet på Berg godt. Andrea rir selv på internasjonalt nivå i feltritt. Hun har hatt egen hest i mange år.

Rideskolens ekstra medhjelpere🙂

Kaja, Amanda, Evelina, Celine, Anna Sofie, Elvira, Tindra, Frøya og Lea. Disse jentene har ridd på ridekurs hos oss i mange år, og har også egen hest eller hest på fôr. De kjenner hestene og systemet på Berg godt. De er erfarne ryttere og flinke til å lære bort.