Ansatte og medhjelpere

Eva Berg (31 år) er ansvarlig for rideskolen. Jobber på ridekurs fast på mandager og tirsdager, og andre dager ved behov. Hun er vokst opp på gården sammen med Ida, og vært med på å drive hesteskolen sammen med moren i mange år før hun startet eget firma. Eva er utdannet adjunkt og jobber fulltid som lærer på Bakke skole på Kløfta. Eva eier hestene Lucio, Minni, Bonita, Anastacia, Hamlet og Jeger.

Ida Berg (31 år) jobber på ridekurs på onsdager. Hun er vokst opp på gården sammen med Eva, og kjenner hestene og systemet på Berg like godt som henne. Ida er utdannet førskolelærer og jobber fulltid som pedagogisk leder på Fjellbovegen barnehage på Frogner. Ida Eier hestene Jolin og Sylvia.

Ane Bekkestad (22 år) jobber på ridekurs på tirsdager og torsdager, og andre arrangementer som arrangeres i regi av rideskolen. Hun kjenner hestene og systemet på Berg like godt som Ida og Eva. Ane har også enkelttimer for de elevene som står på venteliste. Hun studerer barnevernspedagog på i Oslo. Ane har ikke hest nå, men har tidligere eid egen hest, og hatt flere på fôr.

Line Bekkestad (18 år) jobber i rideskolen ved behov. Hun kjenner hestene og systemet på Berg godt. Line har hatt hest på helfôr i flere år. 

Rideskolens ekstra medhjelpere🙂

Kaja, Amalie, Evelina, Celine, Ida, Anna Sofie, Elvira, Tindra og Frøya. Disse jentene har ridd på ridekurs hos oss i mange år, og har også egen hest eller hest på fôr. De kjenner hestene og systemet på Berg godt. De er erfarne ryttere og flinke til å lære bort.