Rideleir

Uke 26
Uke 27
Uke 31
Uke 32

Rideleirene hos oss går fra søndag kl. 14.00 til fredag kl. 17.00. Elevene vil få prøve mange ulike grener (dressur, sprang, mounted games, feltritt, turning og ulike turer). Det blir også morsomme aktiviteter både med og uten hest. Vi deler inn i grupper ut ifra nivå, slik at alle deltakerne får utfordre seg og føle mestring. I teorien jobber vi i rideskolens teoribok, «Den lille rideskoleboka». Her er det både teori, spørsmål, praktiske oppgaver og hestehistorier. Det er alltid èn eller flere voksne sammen med/tilgjengelig for deltakerne. Elevene får bruke bad og toalett inne i hovedbygningen fritt gjennom leiren. Det blir servert brødmat til lunsj og kvelds, og varm mat (grilling/pizza) til middag. Rideleiren avsluttes på fredag kl. 17.00, med oppvisning for familie og venner. Etter oppvisningen blir det utdeling av rideknapper, rosetter og elevenes teoribøker på ridebanen. Alle deltakerne får bilder fra leir på en egen minnepinne når de reiser hjem på fredagen.

Det blir ikke overnatting alle dager, men mulighet for å sove i telt i hagen torsdag-fredag. Mandag-onsdag blir det oppmøte kl. 08.00-09.00, og hjemreise kl. 20.00.

Faktura på 4300 kr sendes ut i god tid før rideleir. Fakturaene sendes ut via et fakturaprogram, og kan derfor havne i søppelpost. Det informeres om dato for fakturering på «Berg gård og rideskole» på Facebook. Gi beskjed dersom det er allergi, sykdom eller annet vi bør vite om ang. deltakeren. Husk å merke klær og utstyr med navn. Vi ønsker ikke besøk av foresatte under leir, utenom henting og levering. For spørsmål eller andre henvendelser, ta kontakt med Eva Berg på 91629501.

Husk å ta med r idesko/støvler med hel, ridehjelm, sikkerhetsvest, klær til all slags vær, drikkeflaske og litt godis. Telt, liggeunderlag/madrass, sovepose og pute til overnatting på torsdag.

Vi følger eventuelle smittevernreglene som gjelder for perioden.