Rideleir på Berg!

Uke 26
Uke 27
Uke 31
Uke 32

Infoskriv for rideleir under koronatiden og påmeldingsskjema ligger på våre side på Facebook! 

Rideleirene arrangeres på sommeren og går over 5 døgn. Alle deltakerne sover på stabburet sammen med Eva eller noen av medhjelperne. Stabburet har godkjente rømningsveier. Vi legger til rette for at dette skal bli en trygg, lærerik og morsom uke med hest, ridning og sosiale aktiviteter! Vi har laget en egen bok "Den lille rideskoleboka" som elevene jobber i når de har teori på rideleir. Elevene får også ta rideknapper i løpet av leiren. Vi har to rideøkter om dagen (bane og tur). Elevene deles i 3-4 grupper når de rir på banen. Under leir tas det bilder av elevene, og de får med seg en egen minnepinne med bilder etter leir. Leiren avsluttes med oppvisning for familie og venner fredag ettermiddag. Under oppvisningen har vi selvforsyning med kaffe, brus, nysmurte rundstykker og kaker. Elevene får med seg minnepinnen, rideknappen med diplom, rosett og boka si når de reiser hjem.

I programmet for uken har vi dressur, sprang, feltritt, mounted games, balansetrening, turer ("fartstur"/"rolig tur") og kjøring/tømmekjøring med hest. Utenom ridningen har vi blant annet Bergs tradisjonelle "bli-kjent-leker", rebus, vedlikehold av utstyr, teori og arbeid i egen teoribok og fôring av dyrene på gården.

Til frokost og lunsj spiser vi brød og evt. havregrøt og egg. Til middag serveres kjente slagere! Elevene får også smøre med seg ekstra matpakke både under frokost og lunsj dersom de ønsker det.

Aldersgrensen er 5 år. Nivået varierer fra nybegynner til de som har begynt å konkurrere. Vi kan ha maks 15 deltakere pr. leir. Dersom du har egen hest/hest på fôr kan du gjerne ta med deg hesten på rideleir, slik at dere kan utvikle dere sammen!

Ved påmelding får man påmeldingsskjema på mail. Man er påmeldt når skjemaet er sendt inn. Depositum sendes ut i løpet av våren.

For å se flere nyere bilder fra rideleir kan dere gå inn på "Bilder og film" 🙂

Pris; 4300 kr