..fra minst til størst..

Lucio er en svart shetlandsponni på ca 100 cm, født i 2010. Han er en snill og barnevennlig liten ponni, men kan ha litt mye energi på vinterstid. Lucio elsker å være med på alt som skjer, og storkoser seg som rideskoleponni! Han kan også kjøres med. I løpet av året er lucio med på å glede både små og store på arrangementer som blant annet feiring av 17. mai på Sørum skole, og julemarked.
Ryttervekt maks 30 kg.

Eier: Emil Johan og Eva Berg

Ilona er en snill rød shetlandsponni på 107 cm, født i 2000. Ilona går LC dressur, har hoppet 70 cm tidligere, men hopper ikke lenger pga alder. Hun er en fin rideponni, men er også veldig glad i å bli kjørt med. Hun er en voksen dame som vet hvordan hun vil ha det, men er en høflig, rolig og snill ponni.
Ryttervekt maks 35 kg.

Eier: Tekla Brunberger

Sylvia er en søt miniatyrappaloosa som opprinnelig kommer fra Holland, født i 2005. Hun er ca 125 cm høy, og har veldig fine bevegelser i forhold til størrelsen. Hun går LB dressur, og hopper 80 cm. Hun er tydelig på hva hun liker og ikke, og vi er nøye med å lese hestens kroppsspråk, slik at hestene trives i jobben sin.
Ryttervekt maks 40 kg.

Eier: Ida Berg

Romeo er en blandingsponni på ca 125 cm, født i 2019.  Han er under innridning, og skal få mer erfaring utover våren og sommeren. Det blir spennende å følge hans utvikling mot å bli ny rideskoleponni her hos oss!

Eier: Eva Berg

Minni er en søt liten gotlandsruss på 127 cm, født i 2006. Hun har gått veldig bra som ponnitraver i noen år, men går nå i rideskolen på Berg. Hun går LC dressur og hopper 80 cm. Supersnill ponni som kan ris av alle. Hun er en av yndlingene i rideskolen!
Ryttervekt maks 45 kg.

Eies av Emil Johan og Eva Berg

Anastacia er en blanding av welsh og gipsy cob på 129 cm, født i 2014. Hun går LC dressur og hopper 80 cm . Hun kan bli ridd av alle, og er en flott læreponni. Hun er lettridd, har egen motor og en god arbeidsmoral. Hun er ikke så glad i å bli stelt med av barn, men trives godt i rideskolen når hun blir stelt av de hun kjenner.
Ryttervekt maks 45 kg

Eies av Eva Berg

Bonita er en blanding av welsh og sportsponni på 130 cm, født i 2014. Hun går LC dressur og hopper 80 cm . Hun kan bli ridd av de litt erfare elevene. Bonita har en god motor og en god arbeidsmoral. Hun liker stell og kos.

Ryttervekt maks 40 kg

Eies av Eva Berg

Plopp er en gotlandsruss på ca 135 cm, født i 2001. Han går LC dressur og hopper 60 cm. Han kan ris av alle på banen og tur. Plopp er snill og grei med det meste, men han har blitt en eldre herremann som vet hvordan han vil ha det.

Ryttervekt maks 50 kg. 

Eier: Kathrine Wølner

Jeger er en fjording på ca 135 cm, født i 2017. Han er under innridning, men går allerede i  rideskolen flere dager i uka med de mest erfarne elevene. Han er en rolig fyr som elsker kos og stell. Vi håper han blir en fin ponni for nybegynnerkurs i løpet av året som kommer.

Ryttervekt maks 50 kg.

Eier: Eva Berg

Frøy er en snill og søt nordlandshest/lyngshest på ca 140 cm, født i 2019. Han skal bli rideskoleponni etter hvert, og elsker kos og oppmerksomhet. Han skal ris inn på rideleir sommeren 2022.

Ryttervekt maks 50 kg. 

Eier: Eva Berg

Tribal er en snill og søt fransk sportsponni på ca 145 cm, født i 2006. Han er en erfaren ponni som kom til Norge våren 2021. Tribal er veldig glad i eieren sin. Blir brukt til de erfarne elevene i rideskolen. 

Ryttervekt maks 50 kg. 

Eier: Nina

Russ er en kaldblodshest på ca 147 cm, født i 2016. Han har prøvd seg som travhest, men liker det ikke så godt. Han trives godt rideskolen, og har lært fort. Russ er en rolig fyr, som gjerne galopperer sakte istedenfor å trave. Han hopper 80 cm, liker feltritt, og sier aldri nei takk til en tur.

Ryttervekt maks 60 kg.

Eier: Eva Berg